logo

GRATIS PROEFLES VOOR NIEUWE LEDEN

ELKE VRIJDAG 9 UUR ZOOM OEFENINGEN

nl versie   uk version    

Beleid Feel Fit t.a.v. Corona

QR Code Check

Zoals bekend checken wij vanaf nu via de CoronaCheck app (of papieren code). Dit geldt voor de zaallessen. Wie eenmaal ‘een groen vinkje’ heeft gehad hoeft daarna niet meer bij die docent de QR-code te laten zien. Uitzondering voor niet-gevaccineerden: Laat mij weten als je niet gevaccineerd; je zult dan steeds aan de docent de negatieve uitslag van een test moeten laten zien. Misschien overbodig, maar: eenmaal een groen vinkje betekent niet dat je niet meer vatbaar bent voor corona. Blijf dus bij corona-gerelateerde klachten thuis en laat je testen!

Als een Feel Fitter corona heeft

Feel Fit wil zo zorgvuldig mogelijk met de leden omgaan. Daarom een voorbeeld uit de praktijk: Wie positief op corona test meldt dat bij mij (magdaoord@kpnmail.nl of 06-53685547) In dat geval kijk ik aan welke les(sen) hij/zij kort daarvoor heeft meegedaan. Ik waarschuw dan de betreffende docent, die de hele groep op de hoogte stelt (de naam van degene die Corona heeft noemen wij niet). Laat je in zo’n geval even testen bij de GGD. N.b.: wie niet langer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van de besmette persoon is geweest loopt weinig risico. Speel dus op zeker en houd je steeds aan de 1,5 regel! En blijf thuis bij aan corona-gerelateerde klachten.

Eventuele nieuwe maatregelen

Bij nieuwe maatregelen die consequenties voor Feel Fit hebben worden jullie meteen via de mail op de hoogte gesteld. Kijk dus regelmatig naar je mail.